Ben je nog geen klant? Gebruik dan dit bestelformulier.

Bovenaan rechts op je scherm klik je op ‚Mijn account’. Je komt dan in onze webshop terecht. Klik dan rechts onder het het vakje ‚Nieuwe klanten’ op ‚Registreer’.
Vul je gegevens in en creëer voor dit bestelformulier een persoonlijk paswoord.
Bestel je voor een bedrijf, vergeet dan zeker niet je BTW-nummer te vermelden.
Klik op ‚verzend’ en enkele momenten later krijg je een bevestigingsmail in je mailbox.

Eenmaal je account aangemaakt kom je terecht op een pagina waar je heel je gegevens kan bewerken. Geef onderaan zeker je ‚leveringsadres’ in dit bestelformulier op.
In het linkermenu krijg je een overzicht van je bestellingen, recensies, abonnement op de nieuwsbrief,… Je kan er ook een cadeaubon bestellen om iemand een plezier mee te doen!
Je kan vanaf nu in onze webshop je mandje vullen met ons aanbod aan dagverse groenten en fruit.
Bovenaan rechts kan je onder ‚mandje’ steeds kijken wat je reeds bestelde. Heb je alles bij elkaar, klik dan uiterst rechts op ‚Betalen’.
Vul desnoods nog de ontbrekende informatie in, verander eventueel je leveringsadres, en klik vervolgens op ‚Doorgaan’.
Kies de wijze van verzending en ga verder.
Je kan bij ‚Betaling’ kiezen tussen Maestro, Bancontact, Visa en Mastercard. Maar om jullie het nog makkelijker te maken kan je ook voor Paypal of een gewone overschrijving kiezen. Heb je een kortingscode ontvangen, vul dan deze hier in.
In het laatste venster krijg je nog een overzicht van al je bestellingen. Mis je nog iets, dan kan je steeds terug naar de shop gaan en je mandje bijvullen.
Alles in orde? Klik dan op ‚Plaats bestelling’. Je krijgt afsluitend nog een mail ter bevestiging van je aankoop. Wij zorgen ervoor dat alles netjes aan huis wordt geleverd.

Ben je reeds klant?

In dat geval ken je ons systeem al ongetwijfeld: je kan bovenaan onder ‚inloggen’ je inkopen doen na het invullen van je e-mailadres en paswoord.

Het team van ‘Vers van het Veld’ levert momenteel in Limburg, op vrijdag en maandag, en Vlaams-Brabant, op zaterdag en maandag. We vragen je bestellingen door te gegeven vóór woensdagmiddag om 12u.

Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *